FULL SERVICE PÅ ELSYKKEL
I TRONDHEIM OG TRØNDELAG


Trøndelag Elsykkel har som mål at du som kunde skal være ivaretatt både før og etter du har handlet elsykkel hos oss. Vi lever for å være blant Midt-Norges ledende leverandør av elsykler. Dette forplikter og krever samtidig at vi ikke bare har et bredt utvalg av sykler men også et bredt utvalg av servicefunksjoner. Dette skal bidra til at det å både prøve, handle og vedlikeholde elsykler skal være så enkelt som mulig. Under ser du årsaken til at vi har blant Trøndelags beste service på Elsykkel!

SERVICE

Vi har et godt utstyrt verksted i Malvik, hvor montering, service og testing blir gjennomført før levering til kunde. I tillegg har vi også et mobilt verksted som gjør at vi kan avtale tid og sted for å gjennomføre service og reparasjoner i Trøndelag. Med andre ord betyr dette en mer fleksibilitet og behagelig opplevelse for deg som kunde.

LEVERING

Som oftest når man handler sykler andre steder må man hente sykkelen i butikken selv. Kjøper du elsykkel av oss får du levert sykkelen ferdig montert, testet og klar til bruk etter avtalt tid og sted i Trøndelag. Alt du trenger å gjøre er å være der du er, sette deg på sykkelen og sykle avgårde i ditt nærområde. Enklere blir det ikke!

PRØVEKJØRING

Som leverandør i Trondheim og Trøndelag tilbyr vi gratis prøvekjøring til avtalt tid og sted. For å vite hvilken sykkel som passer for deg vet vi at det aller viktigste er at du får prøvd sykkelen i ditt område og terreng. Derfor bringer vi elsykler til gratis prøvekjøring i Trøndelag etter avtale! Det eneste du trenger å gjøre er å ringe!

UTVALG

Felles for alle elsykler er at de har en elektrisk motor. Men der stopper samtidig fellestrekkene. Både utseende, modell, motor og merker varierer ut ifra smak og behag samt hva slags behov kunden har. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av modeller fra de beste leverandørene på markedet. Spør oss gjerne om hvilken sykkel som kan passe dine ønsker og behov, så møter vi opp for gratis prøvekjøring!